Liknande böcker
Smakens fysiologi : [den klassiska introduktionen till gastronomien]
Bok av Jean Anthelme Brillat-Savarin
En kocks resa : [sökandet efter den perfekta måltiden]
Bok av Anthony Bourdain
På krogen med Linné : sjökrogar och svensk 1700-talsgastronomi
Bok av Ulrica Söderlind
Köttsliga lustar och andra fröjder : kulinariska färder i tid och rum
Bok av Gösta Nordén
Grytor : från lättlagat till lyx
Bok av Lena Söderström
Kitchen mysteries : revealing the science of cooking
Bok av Herve This
Art, Culture and Cuisine : Ancient and Medieval Gastronomy
Bok av Phyllis Pray Bober
Slow food : gott, rent & rättvist : principer för en ny gastronomi
Bok av Carlo Petrini
Gusto : Essential Writings in Nineteenth-Century Gastronomy
Bok av Denise Gigante
First published in 2006. Routledge is an imprint of Taylor & Francis, an informa company.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!