Liknande böcker
Till matens försvar
Bok av Michael Pollan
Cooked: A Natural History of Transformation
Bok av Michael Pollan
Slow food : gott, rent & rättvist : principer för en ny gastronomi
Bok av Carlo Petrini
Food Preferences and Taste: Continuity and Change : continuity and change
Bok av Helen M. Macbeth
Smakens fysiologi : [den klassiska introduktionen till gastronomien]
Bok av Jean Anthelme Brillat-Savarin
A Sociology of Food and Nutrition
Bok
Snabbmatslandet : ett mål för McWorld
Bok av Eric Schlosser
The taste culture reader : experiencing food and drink
Bok av Carolyn Korsmeyer
The Omnivore's Dilemma
Bok av Michael Pollan
The bestselling author of the "Botany of Desire" explores the ecology of eating to unveil why man consumes what he consumes in the 21st century.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!