Science of Good Cooking : Master 50 Simple Concepts to Enjoy a Lifetime of Success in the Kitchen

Bok av Cook'S Illustrated
4.6
3 röster
In this radical new approach to home cooking, science is used to explain whatgoes on in the kitchen. Unlike other food science books, this is a direct andpractical connection between the science and the cooking divided into 50 coreprinciples.
2 utgåvor
Välj utgåva
The Science Of Good CookingEngelska - Inbunden
ISBN: 9781933615981
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Finns i lager
The Book Depository
48 kr fri frakt
Finns i lager
AbeBooks.com
~100 kr (10.18 USD)+ 8.99 USD frakt
Finns i lager
Bokus
339 kr fri frakt
Finns i lager
CDON
363 kr + 29 frakt
Finns i lager
The Science Of Good Cooking
363 kr
Finns i lager
Adlibris
405 kr fri frakt
Finns i lager
The Science of Good Cooking
405 kr
Finns i lager
Foyles.co.uk
~416 kr (32 GBP)fri frakt
Finns i lager
The Science Of Good Cooking
416 kr
Finns i lager