Julgodis för stora och små sockerbagare
Bok av Johanna Westman
Läs ett provkapitel här>>
Att laga mat är roligt men det är ju nödvändigt. Att göra godis och konfekt är helt överflödigt, onyttigt, onödigt och fullkomligt underbart! Just därför måste man göra massor, tycker Johanna Westman.
Här kan alla hitta sitt älsklingsgodis att äta själv, eller att ge bort. Fint inslaget godis blir jättefina och smarriga julklappar!
Prova annorlunda knäck med apelsin eller choklad, barnsligt god kola som smakar citron, saffran eller lakrits. Smaka på trillingnöt, wienernougat, pistagepralin, mozartkulor och baci - italienska kyssar. Eller varför inte klassiska kyssar med pepparmynta. Och för den som tänker i GI-banor finns också flera lockande godisbitar, som chokladdoppad physalis eller frukt- och nötbollar.
Med hjälp av alla dessa härliga julgodisrecept kan såväl stora som små sockerbagare ge julens gottebord "extra allt"! Hemgjort godis ligger i tiden. Hellre goda onyttigheter gjorda med kärlek än med konstgjorda tillsatser!
Bokens alla fina bilder är tagna av fotografen Eva Ankarvall.
Även efter jul kan man äta julgodis och här är den perfekta boken som innehåller många godsaker samt tips för att lyckas. Modifiera julgodiset och ät vid kalas, midsommar.. en god kola äts med fördel under hela året!