Liknande böcker
A Cultural History of Food in the Medieval Age
Bok av Professor Massimo Montanari
Mat och ätande - Sociologiska perspektiv
Bok av Nicklas Neuman Jonas Bååth Jukka Gronow Håkan Jönsson Elin Lövestam Mia Lövheim Matilda Marshall Ylva Mattsson Sydner Maria Nyberg Emma Oljans Cecilia Olsson Päivi Palojoki Christine Persson Osowski Marianne Pipping Ekström Malin Skinnars Josefsson
Food culture in Scandinavia
Bok av Henry Notaker
Food Culture in China
Bok av Jacqueline M. Newman
Food in Russian History and Culture
Bok av Musya Glants
How the other half ate : a history of working class meals at the turn of...
Bok av Katherine Leonard. Turner
A cultural history of food in the modern age
TheFuture of Food Tourism
Bok av Ian och McMahon-Beattie Yeoman
Word of mouth : what we talk about when we talk about food
Bok av Priscilla Parkhurst Ferguson
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!