Liknande böcker
Foodscapes, Foodfields, and Identities in the YucatAn
Bok av Steffan Igor Ayora-Diaz
Food culture in Scandinavia
Bok av Henry Notaker
Consuming the Inedible : Neglected Dimensions of Food Choice
Bok av Jeremy M MacClancy
Everyone eats : understanding food and culture
Bok av E. N. Anderson
Foods of Association : biocultural perspectives on foods and beverages t...
Bok av Nina L. Etkin
Medieval tastes: food, cooking, and the table (Arts and traditions of th...
Bok av Massimo Montanari
Fear of food [electronic resource] : a history of why we worry about wha...
Bok av Harvey A. Levenstein
From Taverns to Gastropubs: Food, Drink, and Sociality in England
Bok av Christel Lane
Food cults : how fads, dogma, and doctrine influence diet
Bok av Kima Cargill
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!