Liknande böcker
Food Bites : The Science of the Foods We Eat
Bok av AnnaKate. Hartel
Food Packaging : Materiali, tecnologie e soluzioni
Bok av Luciano. Piergiovanni
Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Bok av Joshua B. Gurtler
Edible Films and Coatings for Food Applications
Bok av Kerry C. Huber
Polymer Macro- and Micro-Gel Beads: Fundamentals and Applications
Bok av Amos Nussinovitch
Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials
Bok av Nikolai. Lebovka
Case Studies in Food Engineering : Learning from Experience
Bok av J. Peter. Clark
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Pro...
Bok av Jeffrey L. Kornacki
Sai cosa mangi? : La scienza del cibo
Bok av Richard W. Hartel
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!