Liknande böcker
Encapsulation Technologies for Active Food Ingredients and Food Processing
Bok av N.J. Zuidam
Polymer Macro- and Micro-Gel Beads: Fundamentals and Applications
Bok av Amos Nussinovitch
Predictive Modeling and Risk Assessment
Bok av Rui. Costa
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Pro...
Bok av Jeffrey L. Kornacki
Edible Films and Coatings for Food Applications
Bok av Kerry C. Huber
Case Studies in Food Engineering : Learning from Experience
Bok av J. Peter. Clark
Enzymatic Synthesis of Structured Triglycerides : From Laboratory to Ind...
Bok av María Luján. Ferreira
Electrotechnologies for Extraction from Food Plants and Biomaterials
Bok av Nikolai. Lebovka
Instant Controlled Pressure Drop (D.I.C.) in Food Processing
Bok av Tamara. Allaf
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!