Liknande böcker
Hotel Manager's Handbook : 189 Techniques for Achieving Exceptional Gues...
Bok av Carol J. Simon
Food Service Professionals Guide to Controlling Restaurant & Food Servic...
Bok av Cheryl Lewis
Hotel Engineering
Bok av Sujit Ghosal
Hälsobokslut : förslag till mätning, analys och diskussionsfrågor
Hälsoboklsut - försalg till mätning, analys och diskussionsfrågor
Bok av Paula Liukkonen
Kalkylering i restaurang
Bok av Mattias Dernelid
Financial Reporting for Managers: A Value-Creation Perspective
Bok av Jamie Pratt D. Eric Hirst
Start & Run a Coffee Bar
Bok av Tom Matzen Marybeth Harrison
Financial Models and Simulation
Bok av Dimitris N. Chorafas
Complete Guide to Tips & Gratuities A Guide for Employees Who Earn Tips & Employers Who Manage Tipped Employees and Their Accountants
Bok av Sharon Fullen
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!