French Patisserie : Master Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Pâtisserie
Bok av Ecole Ferrandi
4.3
2 röster
A comprehensive book for aspiring pastry chefs from quick desserts to holiday specialities, from frozen ice creams and sorbets to chocolates.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Finns i lager
The Book Depository
56 kr fri frakt
Finns i lager
AbeBooks.com
~259 kr (27.03 USD)+ 8.99 USD frakt
Finns i lager
CDON
460 kr + 29 frakt
Finns i lager
French Patisserie
460 kr
Finns i lager
Adlibris
479 kr fri frakt
Finns i lager
French Patisserie
479 kr
Finns i lager
Foyles.co.uk
~585 kr (45 GBP)fri frakt
Finns i lager
Bokus
809 kr fri frakt
Finns i lager