Liknande böcker
Quantitative Methods for Food Safety and Quality in the Vegetable Industry
Bok av Fernando Perez-Rodriguez
Food Safety Risks from Wildlife : Challenges in Agriculture, Conservatio...
Bok av Michele Jay-Russell
Foodborne Pathogens : Virulence Factors and Host Susceptibility
Bok av Joshua B Gurtler
Applied Genomics of Foodborne Pathogens
Bok av Xiangyu Deng
Biology of Microorganisms on Grapes, in Must and in Wine
Bok av Helmut Koenig
Campylobacter spp. and Related Organisms in Poultry : Pathogen-Host Inte...
Bok av Belchiolina Beatriz Fonseca
Food Microbiology Laboratory for the Food Science Student : A Practical...
Bok av Cangliang. Shen
Microorganisms in Foods 7 : Microbiological Testing in Food Safety Manag...
Bok av International Commission on Microbiological Specifications for Foods (ICMSF).
Food Safety for Farmers Markets: A Guide to Enhancing Safety of Local Foods
Bok av Judy A Harrison
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!