Liknande böcker
Basic Principles of Food Processing and Preservation
Bok av Oghogho Ukponmwan Ifueko
Processing Techniques and Consumers Acceptability of Cow Milk Products
Bok av Madu Yunusa Muhammad
Lycopene- Its Extraction and Quantification from Tomato Peel : Extractio...
Bok av Gade Prathibha
Jackfruit Diversity : Exploring its Dessert and Processing Potential in...
Bok av Sl Jagadeesh
Production, Processing and Marketing of Turmeric : An Economic Analysis...
Bok av Karthick V
Physiological Studies on the Potato Tuber : The Effect Of Hydrogen Perox...
Bok av Y a Mohamed Eslam
Steeping Preservation of Seasonal Vegetables : Shelf life studies of cau...
Bok av Singh Vinti
Processing and Utilization of Legume Seed Coat Fiber : Functional food f...
Bok av Mannuramath Mamata
Processing and Preservation of Animal Products
Bok av Oghogho Ukponmwan Ifueko
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!