Liknande böcker
Production of Natural Food Additives for Using in Dairy Products
Bok av Abeer Amer
Role of Microbes in Environment : Liquid state fermentation for producti...
Bok av Koolayan Parani
Optimization of Fermentation Medium of Cellulase with Fungal Isolates :...
Bok av Patel Khushbu
Assessment the Probiotic Properties of Some Microbial Strains : In vitro...
Bok av Fouad M F Elshaghabee
Utilization of Agro-Wastes in Fermentative Production of Alpha Amylase
Bok av Bose Debajyoti
Microbial Conversion of Lignocellulosic Residues : Production Of Single...
Bok av Fakhar Un Nisa Younus
Baker's Yeast, Ethanol, Vinegar, Citric Acid and -Amylase from Dates : U...
Bok av Acourene Said
Production of Bio-Based Microbial Polyhydroxyalkanoates : Application of...
Bok av Kesaven Bhubalan
Microbial Production of Emulsifier for Utilization in Dairy Products
Bok av Abeer Amer
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!