Liknande böcker
Gastrolife pur : Gastronomisch-kulinarische Sach-und Lachgeschichten
Bok
Servierkunde HLT/HF/TFS/GAFA/HLW/FW
Bok av Wilhelm Gutmayer Hans Stickler Heinz Lenger
Service - A guide for professionals
Bok av Karl Heinz Gartlgruber Wilhelm Gutmayer René Lenger
Für HLW/FW-Schulversuchsschulen: Küchenmanagement und Betriebsorganisation
Bok av Roswitha Macher Andrea Staltner Sylvia Pehak
Eating Out
Bok av Kim Etingoff
Hotell, konferens och evenemang
Bok av Eva Lönn
Essentials of Food Safety and Sanitation
Bok av David Zachary McSwane Nancy Rue Richard Linton
Liv och arbete i pizzabranschen
Bok av Henrik Hultman
Touristik Reisewirtschaft
Bok av Sabine Pohl Cathrine Maislinger
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!