Liknande böcker
Encapsulation of probiotic cells and food pigments for using in food
Bok av Mohamed Amer Eissa Abd El-ghaffar Emara
Structure-Property Relationships Of Polymers In Membranes : Scientific e...
Bok av Aditi Damle-Bijani
Mechanical Error In Rapid Prototyping Processes : Analysis and Synthesis...
Bok av Sanat Agrawal
Quality Assessment Of Gray Cast Iron Using Digital Image Analysis
Bok av Vijaykumar Harpanahalli Koparlkar
Seismic behaviour of beam-column joints using hybrid fibres
Bok av Annadurai Alagesan
Crop Yield Prediction of Wheat using Clustering and Neural Network
Bok av Akanksha Verma Aman Jatain Shalini Bhaskar
Feature extraction of SAR images using 2D PCM and image fusion methods
Bok av Krishna Chaitanya Janapati Ramasri Tirumala Akshitha Vakati
WEDM Performance Analysis of Al/Gr MMC using Response Surface Method
Bok av Mangesh Phate Shraddha Toney Vikas Phate
Synthesize of Reduced Graphene Oxide Using Black Tea
Bok av Ahmed Moosa Jaafar Noori Jaafar
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Jag förstår!