Liknande böcker
Powerfood i praktiken
Bok av Anne Larsen
Frukt och grönsaker behöver inte vara det minsta exotiska
för att göra sig förtjänta av titeln powerfoods. På våra
breddgrader finns det massor av råvaror som innehåller fantastiska
mängder av mycket hälsosamma ämnen som håller
oss starka och friska och skyddar oss mot en rad sjukdomar.
Det gäller bara att väva in dem i vardagen och utnyttja all
deras saft och kraft. Men hur, tänker du kanske? Svaret får
du i den här kokboken, som ger dig massor av inspiration
till hur du får ut det bästa ur 22 lättillgängliga, supernyttiga
och härliga powerfoods. Se fram emot 66 recept på nyttiga och välsmakande rätter, utvecklade
av I FORM:s matskribent Anne Larsen i samarbete med kostexperten Martin Kreutzer.
POWERFOOD I PRAKTIKEN ger dig:
Grundlig information om råvarornas fantastiska egenskaper
Totalt 66 recept baserade på de 22 nyttigaste råvarorna
14 snabba förrätter
31 spännande middagsrätter
6 enkla desserter
4 lätta bakverk
6 delikata drycker
5 nya sorters tillbehör