Facing heaven : välkommen till sichuanköket

Bok av Erik Videgård
5.0
2 röster
Nu som mjukbandsutgåva! Facing heaven innehåller ett 40-tal recept och är en bok för dig som inte har lagat sichuanesisk mat tidigare. Erik Videgård leder dig in i en värld av smaker och upplevelser: Den kittlande smaken av sichuanpeppar i koppärriga mamma Chens tofu eller de umamipackade svarta jästabönorna i två gånger i grytan-fläsk, brutalhettan i röd fisk med chili och den mystiska smaken i en bangbangkyckling. Erik Videgård började i restaurangbranschen 1984 och har sedan dess haft alla titlar inom yrket. Han har arbetat med ett tjugotal restauranger och varit delägare i ett tiotal. Eriks gastronomiska resa i sichuanköket startade i början av 2000-talet, sedan dess har han fortsatt läsa, lära, laga och skapa egna tolkningar.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Finns i lager
Bokextra
196 kr + 49 frakt
Finns i lager
Ej verifierad butik
Facing heaven : välkommen till sichuanköket
196 kr
Finns i lager
Bokbörsen (begagnade böcker)
199 kr + 59 frakt
Finns i lager
Facing heaven
199 kr
Finns i lager
Ginza
201 kr + 39 frakt
Finns i lager
CampusBokhandeln
212 kr + 29 frakt
Finns i lager
Ej verifierad butik
Facing heaven
212 kr
Finns i lager
Bokus
218 kr fri frakt
Finns i lager
Adlibris
218 kr + 25 frakt
Finns i lager
Book Outlet
219 kr fri frakt
Finns i lager
Plusbok
159 kr + 40 frakt
Ej i lager
Ej verifierad butik
Facing heaven : välkommen till sichuanköket
159 kr
Ej i lager
CDON
Ej tillgänglig