Michels vita viner : ett friskt och fräscht vitt, tack!

Bok av Michel Jamais
Efter Michels Vin & Mat, Ost & Vin och Öl & Mat är det så dags för de vita vinerna. I Michels Vita Viner presenteras ett antal viner som kostar från lite till väldigt mycket. Gemensamt är att de fi nns tillgängliga i många butiker och restauranger i Sverige. De har valts ut genom noggrant arbete, byggt på åratal av provningar och producentbesök världen över. Syftet med boken är inte att vara vare sig heltäckande eller rättvis. Men den ska förmedla engagemanget i den goda smaken. Michel Jamais - En av Sveriges ledande auktoriteter i vinkunskap och konsten att kombinera mat och vin. Michel har en gedigen bakgrund som kock och sommelier och är idag verksam som föreläsare, utbildare och vinskribent. Han leder kurser på Restaurangakademien och anlitas fl itigt som föreläsare på restauranghögskolan Grythyttan. Senast aktuell med Michels Öl & Mat. Han har även setts i sin TV-serie, Cornucopia, i TV3 och TV8. I TV4 kommer Smakresan dessutom att gå i repris och nya avsnitt har spelats in. Av de böcker han gett ut hos Grenadine har både '"Michels Vin & Mat" och "Michels Ost & Vin" prisbelönats av Grythyttans Måltidsakademi som årets bästa böcker i sina klasser; Bästa kombination av mat och dryck respektive Bästa bok om ost.