Svenska klassiker : årstiderna, maten och traditionerna

Bok av Louise Bondebjer
En stor del av det svenska kulturarvet ryms i maten. Våra unika råvaror och årstidernas växlingar har skapat klassiker som blivit trendiga på nytt. Här samsas det svenskaste av svenska med moderna tolkningar av rustika rätter älskade av en hel befolkning. Lättlagade recept för såväl vardag som fest. Oavsett om du är ute efter de perfekta svenska köttbullarna eller kaneldoftande kaffebröd till fikastunden. Dessutom får du lära dig en hel del om våra högtider och varför vi firar som vi gör. Den perfekta presenten till den som vill lära känna Sverige genom maten. Och till alla andra som bara råkar älska vällagad svensk husmanskost.   "Recepten och beskrivningarna är lätta att följa tillsammans med vackra foton. Författaren och matstylisten Louise Bondebjer vill uppmuntra till att använda arvegods och finporslin som oftast får stå i skåpen, vilket ger bildmaterialet ett mervärde med både klassiskt och gammalt porslin. Svenska klassiker fungerar väl som introduktion till husmanskost och för den med nyvaknat intresse för svensk mat. Helhetsbetyg: 4." BTJ, häfte 15/21 Charlotte Berglund
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Ginza
209 kr + 39 frakt
Finns i lager
Bokus
219 kr fri frakt
Finns i lager
Book Outlet
247 kr fri frakt
Finns i lager
Bokbörsen (begagnade böcker)
288 kr + 59 frakt
Finns i lager
Designtorget
289 kr + 49 frakt
Finns i lager